Egyáltalán nem használt vagy használt iphone?
beszarok ezen az ájfón mánián, ha majd a dobozos kutyakajára is alma lesz nyomtatva akkor majd azt fogjátok venni?
míg ti azon szenvedtek hogy milyen ájfónt vegyetek 60 ezerből, addig abból az összegből más embernek meg kell élnie
fasza kis világ mondhatom!
"beszarok ezen az ájfón mánián, ha majd a dobozos kutyakajára is alma lesz nyomtatva akkor majd azt fogjátok venni?
míg ti azon szenvedtek hogy milyen ájfónt vegyetek 60 ezerből, addig abból az összegből más embernek meg kell élnie
fasza kis világ mondhatom!"
Miért kell ebbe belekeverni a politikát ,meg az ország helyzetét. Ha ő megteheti,hogy kiad érte ennyit,akkor tegye meg. Nem a te pénzedet költi.
3as vagyok
nekem 4s-em van,ha jó állapotban van és tuti eredeti,akkor jó vétel. Bár én azért vigyáznék ezekkel. Amúgy csak ajánlani tudom az Apple-t,gyors,egyszerű,letisztult. Én imádom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!