Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért van az h néha működik...

Miért van az h néha működik néha nem a laptop beépített egere?

Figyelt kérdés
Az van h vettem egy laptopot, használtat és rádugom az usb-s egeret akkor pityeg h felismeri az usb-s eszközt, de akkor nem működik az érintős egér (csak ritkán) meg megvan bolondulva ha felveszem a kezembe akkor pityeg mintha kihúztam volna az usb-s egeret és akkor müködik az érintős egér, ha nincs bedugva az usb-s egér és letszem sík felületre akkorse mindig üzemel az érintős egér, meg nem is csinálok a géppel semmit és magától pityeg mintha kihúztam volna az egeret. Én arra tippelek h ezt egyszer leejtheték és valami ilyesmi következménye lehet. (Vista matrica van rajta de win7 van feltelepítve)

2013. jún. 30. 20:37
 1/3 anonim ***** válasza:

A vistához gyártott gépek teljesen kompatibilisek a win7-tel szóval ez nem lehet gond.

Ha egyszer leejtették akkor valószínű hogy vagy az alaplap sérült meg és egy forrasztás nincs stabilan rajta, vagy valamelyik szalag kábel ami ugye egy vékony papírcsík csak műanyag és kis szálak vannak benne. Elég esélyes hogy az a ludas. De ha az USB-s egér befolyásolja nagyrészt akkor elképzelhető hogy a windowsnál lehet a gubanc, ha nem te telepítetted fel akkor lehet az eladó buherált rajta valamit a beállításoknál hogy ha USB be van dugva akkor a beépített tapi pad ne üzemeljen, ezt nem tudom 100% ig megmondani.

De ez lehet vírus is akár. Szerintem tedd újra a windowst és tegyél fel normális drivereket, mert driver hiba sincs kizárva és akkor talán megoldódik. Ha ez sem segít akkor szerelő.

2013. jún. 30. 20:43
 2/3 A kérdező kommentje:
és ha esetleg szalag szakadásos a hiba akkor meddig fogja még bírni ? Remélem nem vettem rossz gépet! :/
2013. jún. 30. 20:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Ja meg ha kihúzom a töltőt akkor működik a tapipad!
2013. jún. 30. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!