Ha bemegyek egy internetkávézóba és ott nyomtatok akkor a kinyomtatott példányon kívül az ottani nyomtatón valahol tárolódik még amit nyomtattam?
Holnap megyek az internetkávézóba,mert itthon nincs nyomtatóm és az ottani interneten nyomtatom ki az önéletrejzom,mert kell egy munkahelyre.
Amikor a gépen megnyomom a nyomtatás gombot akkor elől az operátornál fog a nyomtatóbol kijönni az önéletrajzom és leveszi,ideadja.
Nem szeretném,hogy elolvassa,mert a személyes adataimat mindig nem adtam ki másnak,mert hallottam már.hogy éltek ilyennel vissza és nem ismerem az operátort sem,milyen ember.
De vajon,ha kinyomtatom ,az én példányomon kívül a nyomtatóban vagy valahol a rendszerükben megmarad,hogy mit nyomtattaki ki,vagy az ény egyetlenegy példányomon kívül sehol sem fog megmaradni?
Hacsak a tulaj fia nem ügyeskedik vagy más kedves rokona.
- 'Viccnek' szántam, de benne van a lehetőség az ilyen véletlenekben. Nyugodtan csinálhatod, nem fognak ezáltal kiforgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!