Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Asus RT-G32 Router hiba?

Trafó Lászlo kérdése:

Asus RT-G32 Router hiba?

Figyelt kérdés

Ha elmegy az áram,vagy kihúzom az áramból,lehet újra setupolni,nem jegyez meg semmi adatot,nem menti el,mi lehet a gond?

néha még a sávszélességem is korlátozza felére:D

és újabb böngészővel nem tudok belépni a kezelő felületre mert nem jelenít meg képet,van egy régi firefoxom 2. valahanyas azzal jó,most raktam rá régebbi Firmware verziót,volt rajta frisebb is! azzal is így működött

ezt a hibát pár napja vettem észre

2013. jún. 30. 18:22
 1/3 anonim ***** válasza:
igen újra lehet setupolni de szerintem vegyél helyette egy újjabbat a TP LINK-et ajánlom
2013. jún. 30. 20:37
 2/3 A kérdező kommentje:

Már behalt totál ddd

Asus-nál maradok vagy az újabb N-s TP-Link

2013. júl. 1. 19:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan vehetsz TP-LINK-et mert olcsó és jó is bár itt is van egy szerencsétlen modell ez a TP-LINK WR841N-ésND meg ha N-est veszel akkor jobb lessz az adatátvítel azt amit lehet olvasni az N-es routeről hogy nagyobb a hatótávolsága meg nem igaz

ha egyszerűt akarsz akkor ez a kettő: [link]

[link]

ha 100m körüli hatótáv kell akkor ez: [link]

2013. júl. 1. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!