Miért nem látja a Winamp lejátszási listámban a dalt?
Figyelt kérdés
Nemrégiben vettem egy új lemezt, amit felrippeltem gépre, és minden dalt felrak rá, de ami lejátszási listát ad hozzá a program (Easy CD-DA Extractor), abban 1 számot átugrik, mintha nem találná. Megnyitottam csak egymagában azt az egy dalt, és működik, szól rendesen, így hát csináltam egy új listát, de akkor már abban sem érzékelte. Különleges karakter mindegyik dalban van, de azokat hiba nélkül betölti, ebben meg semmi plusz dolog nincs, és mégsem tölti be. FLAC formátumban próbáltam többször is lementeni, eddig nem jártam sikerrel. Aki tudja rá a megoldást kérem írja le.2013. jún. 30. 15:48
1/2 anonim válasza:
Az m3u listafájl simán megnyitható és szerkeszthető a jegyzettömbben. A listában pedig a fájlnevek vannak felsorolva.
Nyisd meg a listát, hasonlítsd össze a bejegyzéseket a fájlnevekkel!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Valami nincs rendben benne, megpróbálom helyre rakni.
2013. júl. 2. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!