Miért nem menti el a felhasználónevemet?
Figyelt kérdés
Felraktam a Eset Smart Security 6 vírusirtót, azóta nem menti el a felhasználónevemet sehol a Chrome böngésző. A beállításokban arra figyelmeztet, hogy a fiók bejelentkezési részletei elavultak és jelentkezzek be újra, csakhogy hiába, mert utána is be kell írnom minden alkalommal. A címsorba beírt keresések és URL-címek automatikus kiegészítése bepipálva.2013. jún. 30. 11:00
1/9 anonim válasza:
Az Automatikus kitöltés engedélyezése az internetes űrlapok egyetlen kattintással történő kitöltéséhez. Ezt kell bejelölni, a Jelszavak és űrlapok menüpont alatt.
Ha pedig törlöd az előzményeket, akkor ez- Mentett Automatikus kitöltési űrlapadatok törlése, ne legyen bejelölve, mert így minden egyes alkalommal újra be kell pötyögni.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltál. Be van pipálva az is. Belenéztem kicsit részletesebben az Eset-be, s ott azt olvastam, hogy az Explorer az elsődleges böngészőm, pedig azelőtt a Chrome volt. Nem lehet, hogy ott kellene beállítanom? Csak azt nem tudom, hogyan? Bonyolult az egész számomra. Windows 7 használok. Ha esetleg tudnál segíteni, nagyon örülnék neki.
2013. jún. 30. 19:02
3/9 anonim válasza:
A beállításokban a három vízszintes csík - ha ezt megnyitod van olyan, hogy bejelentkezés a Chrome- ba. Gondolom van google fiókod, ezzel jelentkezz be. ( a három vízszintes csíknál nem látsz sárga lapon kis figyelmeztető jelet? Olyankor rakja ki, ha pl. jelszót változtatunk vagy frissítés érhető el, ez olyan figyelmeztetés, hogy nézzünk be a beállításokba ) Ha bejelentkeztél, a beállításokban találsz olyat, hogy Alapértelmezett böngésző- mivel nálad nem a Chrome az, akkor ott kéne lennie alatta, hogy beállítás alapértelmezettként. Erre kattints, és a Chrome menti a beállításokat. Remélem, utána működni fog rendesen. Üdv. Sok sikert.
4/9 A kérdező kommentje:
A Chrome böngészőm szerint ez az elsődleges böngészőm, de az Eset szerint nem. Ott az Explorer szerepel. Azaz szerepelt. Belementem a beállításokban, hogy ne az legyen, hanem a Chrome, de ezzel sem értem el semmit. Ugyanúgy be kell pötyögnöm a felhasználónevemet, mint előtte. Na most végképp tanácstalan vagyok.
2013. jún. 30. 19:50
5/9 anonim válasza:
Próbáld meg újraindítani a gépet. Ha ezek után sem jön rendbe, akkor én a helyedben eltávolítanám a Google Chrome-ot és újra telepíteném.
6/9 A kérdező kommentje:
Megpróbálom. Utána visszajövök beszámolni. És köszönöm a segítségedet! :)
2013. jún. 30. 19:58
7/9 A kérdező kommentje:
Sajnos most sem jó. Töröltem, visszatelepítettem és semmi változás. :( A Chrome beállításokban elvileg minden oké, gyakorlatilag nem. Ha belemegyek az automatikus kitöltés beállításainak kezelése menübe, látom, hogy ki kell tölteni, de olyasmikkel, mint pl. nevek, város, stb. Egy webhelynek nem tudom megadni a keresztnevét vagy hasonlók, és szerintem nem is kell, de próbaképpen beírtam www.facebook.com, na azt is hiába.
2013. jún. 30. 20:42
8/9 anonim válasza:
Hát, sajnálom, több okos dolog nem igazán jut már az eszembe. Ha a vírusirtód telepítése után áll fönn a probléma, ( nem ezt használom, így érdemben nem tudok hozzászólni) én még annyit megpróbálnék, hogy egy időre, 10 percre mondjuk kikapcsolnám a vírusirtót, és megpróbálnám, így meg-e jegyzi a felhasználóneveket. Ha igen, akkor a megoldás adott, a vírusirtóban kell keresni a problémát. Ha nem javul így sem, akkor részemről passz.
9/9 A kérdező kommentje:
Nem javult. De azért nagyon szépen köszönöm a segíteni akarásod!
2013. jún. 30. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!