Miért csinál mindenki minecraft sorozatot?
#2 for president! Szívemből szóltál.
Kérdező: Azért mert a kis taknyosok -és mint nem kifejlett emberi egyedek- a legjobb módnak a szabadidejük eltöltésére azt találják, hogy azt csinálják, amit mindenki más: szánalmas videókat gyártanak. Gondolj bele, milyen egyszerű: A "hogy csináld" leírás megvan készen a neten. Ha túl hülye, hogy megtalálja feljön ide, és én ugyan elküldöm a fenébe, de garantáltan van egy válaszoló aki nem gondol bele tettei következményeibe és segít neki. Innentől már csak idő kérdése és felf#$$a a hulladékát a netre.
Ez van, ha javasolhatom: mindig egy feles, amikor meglátsz egy ilyen sz@r videót. A jó hangulat garantált! Egészségedre!
G.
bocs, de csak vizet iszok :)
azért elszomorító, régen még teljesen másról szólt a youtube, én animációs sorozatba szeretnék kezdeni, mert abból még viszonylag kevés van :)
Kérdező! Én is :)
Csak nem találtam meg a megfelelő programot
az a kedvencem mikor a 10 évesek nemhogy szeretik, hanem istenítik a youtubesokat.
sry telo ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!