Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha valaki nem az ismerősöm...

Ha valaki nem az ismerősöm FB-n, tudok tőle úgy is üzenetben mellékletet fogadni? Több lent! (FONTOS)

Figyelt kérdés
Nah szóval,ha valaki a Facebook-on nem az ismerősöm tudok tőle fogadni mondjuk egy vagy több hang fájlt? Mert az a helyzet,hogy egy zenét csinálunk,de aki küldi az egyik részét a zenébe,nincs az ismerőseim közt,és azt állítja,hogy már elküldte,de nekem semmit nem mutat. Hogy lehetséges ez? És mondjuk ha igaz,hogy elküldte csak nem mutatja,akkor ha jelölöm,vissza jelöl akkor fogja mutatni ? Előre is Köszi a válaszokat! nagyon fontos!

2013. jún. 29. 11:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Oszt mi lenne, ha ismerősök lennétek? Aztán utána törölhetitek egymást...
2013. jún. 29. 12:23
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet! :D De mutatni fogja,hogy ha küldött valamit ?
2013. jún. 29. 12:43
 3/5 anonim válasza:

Ismerősnek jelölöd, visszaigazol, aztán elküldi újra.

Hogy az előzőt utólag megkapod-e, azt mi nem tudhatjuk.

Szerintem már nem. De ez csak egy vélemény.

2013. júl. 3. 10:53
 4/5 anonim válasza:
Ha üzenetben ujra elküldené, azt senki nem látná csak te meg ő. De mondujk először szerintem legyetek ismerősök!:)
2013. szept. 20. 08:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Nézd meg az Egyéb mappában!

Ha nem az ismerősöd, akkor oda érkezett és nem a Bejövő üzenetek közé, és akkor nem is kaptál értesítést róla.

2013. szept. 20. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!