GM szeretnék lenni eredeti wow-on! A kérdésem az hogy figyelembe veszik aszt hogy amióta van wow azóta játszok a játékkal?
Figyelt kérdés
És ha van itt olyan ember aki gm eredeti wow on annak tudnék örülni ha kicsit hosszaban leirná ennek a proceduráját. (angol az tökéletesen megy, wow-ot kivülröl fújom , ez egyértelmű gondolom de géphez is értek )2013. jún. 28. 19:46
1/8 anonim válasza:
Milyen egyetemi végzettséged van?
Milyen informatikai multi cégeknél vannak referenciáid, illetve több éves munkatapasztalatod?
2/8 A kérdező kommentje:
Hát én még főiskolára járok de nem infotmatikai irányzattal. Nem gondoltam hogy ez enyire komoly munka. Úgyhogy ha ezz enyi követelménnyel jár akkor már kétlem hogy lehetnék. De azért még annyi kérdésem lenne , hogy a fizetése menyi annak aki eszt a munkát végzi?
2013. jún. 28. 20:28
3/8 anonim válasza:
Ajj istenkém annyira tudtam. Igen, ezen az oldalon mindenki rohadt bunkó lekezelő kötekedő, csak azt nem veszik számításba, hogy ilyen kérdésekkel bombázzák az embert. Azért mert a WoW egy játék, nem fognak bárkit oda ültetni egy GM-nek, pláne ha se ilyen irányú végzettsége, se semmi munkatapasztalata. Főiskolás létedre nem jut el az agyadig hogy azért egy ilyen posztra nem csak annyi az elvárás hogy a kezdetektől wowozz meg újra tudj telepíteni egy "windózt"... Mert szerintem a "de géphez is értek " nem igazán takar többet.
4/8 A kérdező kommentje:
Hát nem csak enyit tudok gépről de mind 1 amúgy meg ahoz hogy wow ba gm legyek nem ekkora követelményekre számítottam, jó tudom hogy komoly eredetin a gm-ek munkája de am olyat is halottam hogy vannak olyan gm ek is akik csak a játékosoknak tanácsot adnak de mást nem csinálhatnak azoknak azért kétlem hogy egyetemi végzetség kell meg hogy valami multi cégnél dolgozzon előtte.
2013. jún. 28. 20:54
5/8 Csiß válasza:
Úgy indul a munka,hogy társalgás szintű francia nyelv és franciaországba kell költöznöd párizs közvetlen közelébe.Nem tudom innentől érdekel e a munka :)
6/8 A kérdező kommentje:
Hát mivel franciaiul nem tudok így nem de a további folyamat érdekel hogy mit hogy csinálnak meg a fizetésük.
2013. jún. 28. 22:41
7/8 Csiß válasza:
Közben kiderült,hogy amit néztem az 2007-es követelmények.Szóval lehet a francia nyelv már nem kell (sanszos,hogy a kiköltöés megmaradt).Viszont 20 perc keresgélés után se találtam GM állást a blizzard honlapján : /
8/8 A kérdező kommentje:
mind 1 azért köszi hogy utána jártál ! :)
2013. jún. 29. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!