Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ilyen dolgok mehetnek egy blogba?

Ilyen dolgok mehetnek egy blogba?

Figyelt kérdés

A kérdés nem pontos, ezért itt kifejtem, hogy mire is gondolok.

Van egy blogom ahol részben névtelenül írok (kis olvasgatás után, más fórumra hivatkozás után azért ki lehet deríteni, hogy ki vagyok. Ha valami érdekesebb dolog történik velem leírom, illetve majd ha lesz rá alkalmam képeket csatolnék. Másrészt a blog feltörekvő, vagy épp kevésbé ismert együttest/énekest mutat be. Emellett még tartalmaz a kedvenc sportjaim híreinek elemzését + saját véleményt.

Nem gond, hogy ennyi mindent belezsúfolok és nem csak egy-két dologról szól? /az más kérdés, hogy ki olvassa és ki nem/

2013. jún. 27. 23:25
 1/1 anonim válasza:
Én személyes blogot csináltam, ergo beleteszek mindent és bármit, ami engem érdekel. Akit érdekel, az olvassa, akit nem, az nem. Vannak rajta kis hülye versek, meg hogy miket majomkodok játékban, meg tesztkitöltősdi, meg képek a kiskutyáinkról, és persze az agymenéseim - tehát minden, amiből összeállnak a hétköznapjaim. Ne másoknak csináld, hanem magadnak.
2013. jún. 29. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!