Kékhalál a gépemen?
Sziasztok,olyan gondom van, hogy a gépem folyamatosan kékhalálozik, és ezeket a hibakódokat dobja fel egyszerre:
0xFFFFFFFFC0000005,0XFFFFF8000C148302,0XFFFFF88002924948,0XFFFF880029241A0
Remélem ezek hasznos információk voltak, kérlek segítsetek!
Előre köszönöm
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__3..
Nahát, itt elég érdekes dolgokat találtam; felkeltette az érdeklődésemet a téma. Nem'tom, hogy megy az angol, de a 6/6-os válaszoló elég hasznos linket adott.(alink linkje az angol, ott van egy program ami segíthet)
A hiba oka lehet memória, videókártya, driver, winchester, processzor; amiben memória van, lapozófájl.passz
Továbbolvastam: a programnak van magyar fordítása Kis Dénes Lászlónak hála.BlueScreenView
Még tegnap rákerestem a hibakódodra,de az első kivételével semmi. Nagyon sokminden jelenthet . Pl. hardver: bármi amiben memória van. Egy illesztőprogram(rossz frissítés), esetleg lapozófájl, merevlemezben szektorhiba, alaplap, táp. + amiket nem is tudhatok.
Szóval, ha nem akarod szervizbe vinni, akkor válaszd le sorban az egységeket.nem feltétlen ebben a sorrendben: memória, merevlemez, videókártya meg ami lehetséges. Hasznos lenne egy másik gép kéznél amiben kipróbálhatod, vagy cserealkatrész gyanánt. Sajnos ez ilyen alattomos hiba és nincs egyszerűbb módja így, hogy semmit nem tudsz futtatni. Biztos vannak nálam okosabbak, de azért írtam, ha már senki más nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!