Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek ez a számítógép...

Szerintetek ez a számítógép jó játékokhoz? Miket vinne el? Vagy esetleg erről az oldalról egy másik gépet ajánlanátok? Ami nem túl drága?

Figyelt kérdés
[link]

2013. jún. 26. 11:58
 1/8 A kérdező kommentje:

Vagy még talán ez?

[link]

2013. jún. 26. 12:01
 2/8 A kérdező kommentje:

A használtak közül is jó. Melyik lenne jó game-ra?

[link]

2013. jún. 26. 12:10
 3/8 anonim válasza:
Előre boltban összerakott gépet ne vegyél !! Egyszerűen nem úgy rakják össze ahogyan kéne és még drága is mert az árat nem úgy számolják hogy külön alkatrészekkel hanem a sok alkatrésznek az összegéből ..és gyengék is !!! :( csak a számokra mennek rá hogy ilyen i3 olyan i3 de nem érnek semmit sem .
2013. jún. 26. 13:09
 4/8 A kérdező kommentje:
Amit kommentbe irtam gép az szerintem jó, ha előre rakták össze akkor is. Miért nem jó szted? És ha én rakom össze olcsóbb?
2013. jún. 26. 13:46
 5/8 anonim válasza:
Ezek nagyon aránytalanok..az a lap a procihoz képest...na meg az hogy odaírják hogy bővíthető i3/i5/i7 procival -.- nevetséges..egyrészt már az a lap is sírna ha egy i5-őt kéne müködtetni nem pláne az hogyha igy nézzük akkor minden gép szinte bővihető ennyi erővel..SZÓVAL A LÉNYEG: Aránytalanok és miny megnézem hogy ugyanezt mennyiért kapod meg máshonnan és összerakva sajátosan! Ja és arról nem is beszéltem hogy olyan alkatrészek(szerintem) vannak benne amik vagy használtak vagy sok ideje ott rohad a raktárban..gondolj bele..ez egy előre összerakott gép és mennyi ideig állhat ott ha alig veszik...
2013. jún. 26. 14:56
 6/8 anonim válasza:
Iyenkor legközelebb annyit írj ide hogy mennyi pénzed van rá és rakok/raknak össze neked jobbat .
2013. jún. 26. 15:04
 7/8 A kérdező kommentje:
70-80 körül ha raksz egyet össze nekem azt megköszönném.
2013. jún. 26. 15:27
 8/8 anonim válasza:
Estefele írok . Ha nem akkor meg csinálj új kérdést amiben leirod egyből hogy van rá x pénzed és rakjanak össze egyet .
2013. jún. 26. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!