Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Androiddal foglalkozó "munka"...

Kisvuk29 kérdése:

Androiddal foglalkozó "munka" fiataloknak lehetséges? (Többit kifejtem)

Figyelt kérdés

Értek úgy az android "mókolásához" (Értsd: ROM/Root/Bootloader unlock/UnBrick és még pár dolog) és,hogy azért képes lenne e bárki fizetni,hogy mondjuk valaki a szoftveres halálból visszahozza a mobilját?

Mert az úgy munkának minősül...

Nem nagy pénz csak kis zsebpénz 18 alattiaknak. (Speciel 15)

Mert annyi helyen láttam már ilyen szlogeneket: "XY típusú telefonokat rootolok" "Samsung telefonokat javítok olcsón" és hasonlók.

És gondoltam megkérdem itt,hogy ilyen munka létezik e fiatal korúaknak?

Ja és az a típus vagyok aki unalmában is a forráskódból való ROM "Főzést" tanulja :)

És egy elég Xperia specifikus vagyok,de nagyon sok márkához tudok hozzá szólni még!

Várom a válaszokat,hogy falusiként érdemes e ezzel foglalkoznom!

2013. jún. 25. 21:44
 1/10 kardashydraxon ***** válasza:

Nem értek hozzá csak gondolom,hogy:

Ilyen munka van!

Elég sokat kereshet valószínűleg hiszen "programozó" ez is.

18 alatt szerintem nem tudsz jelentkezni ilyen állásra "hivatalosan" maximum nyomtatsz egy olyat hogy: Androiddal foglalkozol stb. és mint amikor kutyás szórólapot csinálnak az aljára te is raksz letéphető számot és kirakod minden utca sarkára a környékeden ja és azt is tüntesd fel , hogy csak 15 vagy mert fontos inkább ne menjenek, mint hogy odamennek és elmennek mert (csak) 15 vagy. Remélem segítettem bár nem értek hozzá csak én ha ezzel foglalkoznék talán így kezdeném! Sok Sikert! (és sok pénzt :D)

2013. jún. 25. 21:51
 2/10 kardashydraxon ***** válasza:
Ja és még 1 dolog! Ha kell egy weboldallal is szolgálhatok neked! (13 vok haverommal közösen tudunk programozni) Privátban írj ha kell!
2013. jún. 25. 21:52
 3/10 anonim ***** válasza:

Hirdesd magad apródon...

Amúgy nem vagyok benne biztos, hogy egy épeszű/érett ember egy 15 évesre bízná a telefonját. A rootolásról meg a többiről pedig vannak leírások, nyilván te is ilyenekből tanultál, ezeket más is megtalálja és alkalmazhatja ugyanúgy, ahogy te. Szóval szerintem max. korodbéli szőkék fordulnának hozzád. Ami persze nem feltétlen hátrány. :D

De én nem erre alapoznám a nyári munkát a helyedben. Ez legyen kiegészítő bónusz a tarsolyodban, emellett normálisabb munkával gyűjthetnél a jövő évi csúcs okostelefonra.

2013. jún. 25. 22:26
 4/10 anonim ***** válasza:

A letéphető telefonszámos ragasztgatnivalón (2013-ban?!:D), meg a 13 éves "tudunk programozni" kisfiúkon pedig jóízűt nevettem. :D Kíváncsi lennék egy referenciára. :D

Egyébként első (2 kommentet író) válaszolónak még annyit:

az, hogy letöltesz és elindítasz egy programot, és az ablakában rákattintasz a "root" gombra, az baromira nem programozás.

2013. jún. 25. 22:34
 5/10 A kérdező kommentje:

1-2: Weblapom van csak sajna .tk címet tudtam csak. (Ha lesz látogatottság lehet befektetek :D )

3: Sok embernek segítettem már,de neten keresztül. (Min 20-30)

4: Milyen referencia?Vagy mi? :D

Amúgy pár helyen ott vagyok,de inkább privátokban aktívkodom... (Itt is van 1-2)

[link]

[link]

Itt sikerült Fejlesztői és Moderátori rangot is kapni :D

Ja és lehet blogger is lesz :P

(Kor csak kb fél hónap miatt annyi :D )

[link]

sonymobil.hu-n az értékelések közt vagy 2 idétlen,de a többi szerintem jókat mondd!

2013. jún. 25. 22:42
 6/10 A kérdező kommentje:
Amúgy a linuxos androidozás nem programozás csak lekapom gittel és kiépíti nekem a buildboxos ssh szerver :D
2013. jún. 25. 22:43
 7/10 anonim ***** válasza:

(#3 és #4 vagyok)

Nah, igen, ez a fórumos dolog jó dolog és nyilván személyes sikerként éled meg a moderátori rangot is - teljes joggal. :)

Esetleg hirdethetnéd magad még fészen, meg én blog helyett egy kis bemutatkozó weboldalt kattintgatnék össze a helyedben - bár ha van 2 tucat bejegyzés ötleted akkor tényleg maradj a blog formánál. Mondjuk a blogodra kiteheted a véleményed, tapasztalataid, milyen közösséget tapasztalsz az egyes fórumokon.

A referenciás dolog az első hozzászólónak szólt, aki "tud programozni", hogy mutasson már egy referenciát. Ha tényleg így van, akkor tudja, hogy ez a szó mit jelent és tud is mutatni valami értékelhetőt. Ha egyiket sem tudja (és én erre tippelek), akkor fogalomzavarban szenved. :)

2013. jún. 25. 23:00
 8/10 A kérdező kommentje:

A Blogom/Weblapom most akarom beindítani hírek/tech/mobil témában :)

És igen a Fejlesztői és Moderátori Rang jó dolog! :D

Az Admin csak rám írt,hogy "szia modi lettél..."

És mikor rákérdeztem miért csak annyit mondott,hogy megbízik bennem és sokat teszem az oldalért :D

Tehát nem kell korhoz kötni mindent :)

Majd lehet beollózok magamnak egy oldalt

Úgy is van már kovacslaszlo13.tk címem,de csak tesztelni :D

Ez is hobbim,hogy ingyen vagy olcsón weblapokat rakok össze :D

2013. jún. 25. 23:21
 9/10 kardashydraxon ***** válasza:

3#-as Én tudom hogy az nem programozás amit leírtál lehet hogy te úgy csinálod én nem ! Én rendesen tudok programozni!

PFFF... Nem körülötted forog a világ és rajtad kívül nem mindenki hülye! Ha azt hiszed, hogy az emberek hülyék nézz tükörbe és meglátod azt amit hiszel! (ja és a letépőssel igazad van később rájöttem hogy az egy nagy sz@r)

2013. jún. 26. 08:19
 10/10 A kérdező kommentje:
Ne itt szarozzátok már egymást légyszi!
2013. jún. 26. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!