Waff kérdése:
Miért nem érzékeli a billenést a tablet?
Figyelt kérdés
Tegnap vettünk egy atab7es tabletet gyorsan raktunk is rá egy két játékot de valamiért nem akar rendesen működni. Pl a tample run nál nem megy jobbra ballra vagy autos játékoknál nem kanyarodik.hol a hiba?2013. jún. 23. 14:00
1/5 anonim válasza:
Van a beállításokban egy g senzor kompatibilitási mód. Azt hiszem a kijelző menüpontnál lehet beállítani. 2 opció van ez egyik a default a másik pedig az alkalmazás(játék) kompatibilis .
Ha ezek után sem megy akkor nyugodtan vidd vissza!
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi megtaláltam a g sensort de nem tudom módosítani
2013. jún. 23. 14:41
3/5 A kérdező kommentje:
Megtaláltam amit mondtál és sajnos iy sem működik :(
2013. jún. 23. 14:59
4/5 anonim válasza:
Hétfőn vidd vissza, szó nélkül cserélik. Persze ha boltban vetted.
Ha kéz alatt vásároltad akkor szólj annak akitől vetted.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,mint mondtam megtaláltam ezeket a beállitásokat amit mondtál,de hiába állitgatom,nem jó! Tesco-ba vettük,most indulunk kicserélni....
2013. jún. 23. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!