Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Két op. Rensszer. Hogyan?

Két op. Rensszer. Hogyan?

Figyelt kérdés

szeretnék windows xp mellé ubuntut

a 20 gb-os hdd ugy van meg csainálva, hogy 10 gb-ot kapott az xp és hagytam 10 gb megformázatlan helyet az ubuntunak

leszedtem az ubuntu 12 egyik változatát majd kiirom neroban kép fájlként (az iso tartalmát)

berakom a lemezt bootolom és akkor ez igy most jó lesz vagy meg kellett volna formáznom a maradék 10 gigát is?

2013. jún. 22. 10:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Csak rakd be a lemezt windows alatt nyisd meg majd a WUBI felkínálja a windows mellé telepítést! Kijelölöd a partíciót és simán feltelepíti, + nem teszi tönkre a windows-od bootloader-ét!
2013. jún. 22. 11:10
 2/6 A kérdező kommentje:

akkor az sem baj ha ugy csináltam a windowst particionál hogy 10 gigát megformázatlanul hagytam?

amugy köszi a választ

2013. jún. 22. 12:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Azt elötte formázd meg, mert fel kell csatolni windows-ban a meghajtót, hogy a wubi lássa.
2013. jún. 22. 13:22
 4/6 A kérdező kommentje:
most akkor rakjam ujra az egesz windows vagy van valami partition magic amivel anélkul is megy?
2013. jún. 22. 13:44
 5/6 anonim ***** válasza:

[link]

Ezzel letudod formázni. Rámész jobb klikkel a kívánt particióra majd formázást választod. Ha ez meg van akkor alkalmazod a beállítást(apply) és a gép újraindul és formázza a partíciót!

2013. jún. 22. 13:52
 6/6 A kérdező kommentje:
oké köszi a válaszokat
2013. jún. 22. 14:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!