Mennyiért tudok eladni egy képet, ami 3d modellből van kompozitálva? Mennyi a piaci árfolyam?
Figyelt kérdés
Weblapkészítéshez lenne felhasználva. Nagyon profi vagyok.2013. jún. 21. 17:50
1/7 A kérdező kommentje:
Tudodmit, igazad van.
2013. jún. 21. 18:10
3/7 A kérdező kommentje:
Szeretem az undorító tökfőzeléket. Ez segít?
2013. jún. 21. 18:26
4/7 anonim válasza:
Ez nagyon sok mindentől függ. Mennyire komplex a modell, hol akarod eladni (külföldön vagy Magyarországon - direkt hozzád jött a megrendelő, vagy egy netes munka amire mindenki pályázhatott...), mennyi ideig tartott neked (pl ha komplex, és egy nap alatt megvan, akkor kérhetsz sokat vagy egyszerű és több napig tartott, akkor sokkal kevesebbet).
ezek alapján változhat az ár $50-tól több ezerig, bár az annyira drága képeket már többen készitik.
5/7 A kérdező kommentje:
Bna
2013. jún. 24. 22:40
6/7 A kérdező kommentje:
Elnézést, magamba szálltam, és megállapítottam hogy ez a válasz nem bna hanem valami hihetetlenül csodálatosssss. KÖSZÖNÖM
2013. jún. 24. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!