Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem tudom beüzemelni a...

Miért nem tudom beüzemelni a kölcsöngépet?

Figyelt kérdés

Már mondom is a választ.Azért mert hülye vagyok hozzá.

Mindezen tul; routerről megy két gép, az egyik megadta magát, amig lesz vele valami, addig kaptam egy kölcsön gépet, csak hát nem tudom beüzemelni.Állitólag az a fránya router a ludas.Ha segiteni akarsz, kérlek csak ugy tegyed, mintha magadnak tennéd.Pontosabban: lépésről lépésre, ha egyet kihagysz, nekem már végem.Úgye segitel?

A router: D-Link Di-524. az internet telefonvez.jön

Előre is köszönöm!

2009. okt. 12. 18:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Ehhez tudni kene milyen a kolcsongep, es hogy milyen a router. Wireless (vezetek nelkuli) vagy kabellel csatlakozol? stb? Milyen rendszer van a gepeden (windows xp, NT), milyen volt a regi, milyen a cseregep. Szoval nehany reszletre szukseg van.
2009. okt. 12. 18:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha jól értem a kérdésedet, az új gépen nem megy az internet. Valószínűleg az ip cím kiosztása miatt. Nézd meg a két saját gépeden a következőt: Hálózati helyek - jobb gomb > Tulajdonságok > Helyi kapcsolat - jobb gomb > Tulajdonságok > TCP/IP protokollra egy katt > Tulajdonságok

Na ott nézd meg, hogy milyen szám van a két saját gépeden a legfelső sor utolsó helyén, és az új gépen írj be valami mást. Pl. ha 1 és 2, akkor írj az új gépre 3-at, a többi sort ugyanúgy töltsd ki, mint a másik 2 gépen. Indítsd utána újra az új gépet.

Remélem menni fog.

2009. okt. 12. 18:46
 3/5 A kérdező kommentje:

18:30---a routerről csak annyit tudok amit leirtam, de vezeték nélküli, továbbá, windows xp-s mindegyik gép.

18:46---Amil leirtál az valóban részletes.A saját (második) gép üzemképtelenné vált, emiatt infót nem ad.Nem hinném, hogy ez lenne a 22-es csapdáűja!

2009. okt. 12. 20:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem létezhet, hogy mind a két saját géped valamilyen komoly fertőzést kapott? Nagyon gyanús nekem ez az egész.
2009. okt. 12. 21:40
 5/5 anonim ***** válasza:

18:46-os vagyok.

Akkor ha a 2-es gép üzemképtelenné vált, gondolom úgyse kapcsolod be mostanában, úgyhogy nyugodtan kinézheted az adatokat az 1-es gépből is, és amit írtam, azt megváltoztatva másold át a számokat a 3-asba, és restart.

2009. okt. 13. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!