Nem tudom megnyitni az oldalakat? Ha rákattintok? Csak úgy? Ha új ablakot nyitok? Ha vesszőt akarok írni? Akkor meg kérdőjelet ad? Mit toltam el?
, helyett kerdojel lehet tobb okbol
-peldaul a billentuzet nyelve megvaltozott (peldaul tobb nyelv van felteve es veletlen atvaltottal vmi kombinacioval pl ctrl+shift)
-beragadt vmi a shift billentyud vagy ilyesmi:D
-mas kodtablaval dolgozik a weblap mint amit te akarsz (explorernel view/encoding menuben valaszthatsz mas kodot)
Nem tudsz megnyitni oldalakat kattintasra? Ez erdekes hibajelenseg, de mit ertesz azalatt hogy nem tudod megnyitni? nem reagal egy link a kattintasra? vagy mi?
Ha uj ablakot nyitsz nem ertem hogyan "kattintod" oda
bele a cimet:D
szóval nem tudom megnyitni az oldalakat csak új ablakkal
a vessző helyett kérdőjelet kapok ha lenyomom a gombot
gondoltam leírom vessző vagyis kérdőjel nélkül mert nem fogjátok megérteni
ezt a kommentet is úgy tudtam leírni hogy komment küldése_jobb gomb egéren_új ablak_és beírtam a szöveget
ha simán kattintok a komment küldése szövegre akkor nem tudok belelépni
Akkor a shift van beragadva, meg a caps lock be van nyomva, ezért tudsz kis betűket írni, de a többi jelnél (elvileg a számoknál is a jelek jönnek elő) a caps lock nem ellentétes a shift-tel. És shift+kattintás = új ablak.
Két dolog lehetséges, vagy az egyik shift gomb fizikailag beragadt, ha megpiszkálod, remélhetőleg kiakad és jó lesz.
A másik az ún beragadós shift gomb, amikor ötször gyorsan megnyomod a gombot, és akkor úgy marad. Öt nyomással ki lehet akasztani, és ez a szolgáltatás elvileg kikapcsolható. (Valószínűleg véletlenül kapcsoltad be egyszer, ha ez a probléma.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!