Melyik a jobb proci?
Intel Core i7 2700K 3,50GHz LGA1155 8M BOX <>AMD FX-4300 dobozos
És ezek közül is melyik a jobb (ha esetleg más árkategóriát választok): AMD FX-4300 dobozos <> Intel Core i5 2550K dobozos
Itt most konkrétan az a kérdés, hogy az amd, vagy az intel a jobb. Voltam szaküzletbe, azt mondták, lehet hogy látszólag az amd fele annyiért többet tud (lásd: amd 33ezerért 6 mag 3,8 Ghz, intel 50-75ért 4 mag 3.4 Ghz) de az intel akkor is jobb, mert gyorsabb, többet tud, még így is erősebb, jobban bírja a játékokat. És mivel nekem játékokhoz akarok egy erős gépet, ezért már majdnem meggyőztek, de azért gondoltam megkérdezem itt is. Egyébként a vidikártya egy HD 7790 vagy HD 7850 lesz.
Hallod, 3* annyiba kerülő processzort hasonlítassz össze...
Egyre több ilyen hülye kérdés van.
Fx6300 minden játékra elég maxon egy 7970el.
Azt a 7790+i7 párost felejtsd el, még mindig vga kell játékra :)
Az tény, hogy az i7 2700K fölösleges túlzás játékra, bőven elég egy i5-ös, vagy akár egy FX6300.
Némi keveredés van a számoknál? Merthogy olvasok itt 4300-at, aztán 6300-at , videó-kártyáknál meg 7790, vagy 7850 van a kérdésben, aztán egy válaszban a 7970 van említve, ami jó kis kártya,csak 100 alatt ritkán kapható (esetleg használtan?)
Az is lehet, hogy én vagyok csóró? :-)
A lényeg: Szvsz nem érdemes lecserélni FX6300-at i5-re,
ha van hozzá jó videó-kártya, ami inkább 7850 legyen(2GB!-ha most nincs is FullHD,még lehet) , mint 7790.
Tápon, vga- ne spórolj.
Ha belefér a 7870 (akár az alap Pitcairn , vagy az újabb (drágább) Tahiti LE GPU-s), vedd azt.
Felső határ a csillagos ég. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!