Milyen hiba a Run Time Error? Miért következik be?
Egész pontosan Runtime Error. Szabad fordításban is "futás közbeni hiba", azaz miközben egy program működik, akkor bekövetkező.
Ez leginkább amiatt következhet be, mert a felhasználó egy olyan extra dolgot produkál a programmal (hibás adatot visz fel, vagy rossz sorrendben használ valamit), amire a programozók nem gondoltak a fejlesztés során, és a program ezzel nem tud mit kezdeni: oszt 0-val, vagy ilyesmi. Ekkor elszáll a program, és bekövetkezik a Runtime Error.
Ritkább esetekben hardverprobléma, vírusok, vagy másik program hibái is okozhatnak runtime error-t egy programnál.
Nekem is ez van a Runtime error! én a GMM programot töltöttem le emivel be lehet rakni a Gta san andreas ba pl. kocsikat és motorokat.ÉS azóta rossz a GTA SAMP azaz multiplayerje.De én már letöröltem a GMM mi lehet a baj?
előre is köszi!
Nekem aza problémám hogy az NFSU2 telepítésekor a telepítés nem idul el hanem kiirja a runtime errort és nemtudom hogy mit kell csinálni...
Mi ilyenkora teendő,mit lehet tenni ez ellen??
(pl.:rakjam ujra a gépet...)??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!