Miért vagy be a rendszer?
A gép bekapcsolása után 5-10 perccel a proci hője 45-50 fokos.(gyári hűtés van rajta) Mostanában befagy a gép és szerintem a proci miatt, mert nem bírja ezt a nagy meleget, idebent van úgy 36,37 fok is..
Eddig ilyet nem csinált sosem kb fél éve vettem a gépet.
Van úgy, hogy csak netezek, játszok és egyszer csak befagy teljesen nem lehet semmit csinálni vele, az egér sem mozdul és elég fura hangot ad ki a gép is!
Nem értek annyira hozzá, úgyhogy tippeket kérek, hogy mi okozhatja ezt még. :)
Terhelés közben 75-80 fokra is fel szokot menni, de mióta ezt csinálja nem játszok semmivel és nem terhelem nagyon..
De kipróbálom amit írtál és majd ideírom, hogy mi is van. :)
Oké, csinálok egy vírusirtást, hátha talál valamit az AVG :)
Nagyon remélem, hogy nem hardver, mert a VGA, CPU, Táp, Alaplap, és a Ram is max fél éve lett véve újonnan! :S
Van rajtuk még garancia bőven de akkor is, nehogy már fél évet bírjon bármelyik is...
Azt kifelejtettem, hogy amikor elsőnek csinálta ezt egy procihőmérséklet mérőt töltöttem le rar fáljba, azt nyitottam meg és rámentem a setup exe-re: ekkor a gép lefagyot teljesen, majd olyan volt mintha újraindult volna mert egy fekete képernyő jött be és a gépnek i elég furcsa hangja volt!
Most jön a legfurcsább: nem volt internet egészen reggelig(ez este történt :D) és hátul a lan csatlakozonál sem világított a 2 led lámpa pedig a modem azt jelezte, hogy volt net... És reggelre újra lett net!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!