Imotep1526 kérdése:
Ha megcsinálom a rootolt telefonon az alapbeállítások visszaállítását, akkor lesz vele bármi probléma?
Figyelt kérdés
Huawei Ascend y200 a telefon és rootolt, és vissza szeretném állítani a gyári alapbeállításokat, mert nagyon belassult az egész. Link2SD is van rajta és pár alap programot letöröltem ami nem kellett. Ezek után szerintetek lesz vele bármi gond ha visszaállítom? Gondolom a rootolás elvész, de az nem baj.2013. jún. 18. 11:18
1/1 anonim válasza:
Nekem anno egy LG GT540 volt rootolva, hogy fel tudjam tenni az app2SD-t. Miután frissítette a google appokat is, meg amik eleve rajta voltak, azokat is sd-re kezdte menteni, unroot után pedig letöltötte újra a rendszermemóriára, de valamiért nagyon lecsökkentette - alapesetben van vhol 110mb körül 0 letöltött appal, root után mikor leszedte volt kb 20
nem tudom, hogy ugyanez-e a helyzet és h a tiéd h reagálja le, működni működött, csak kb nem volt memória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!