IPhone 5-öm van, és most látom, hogy kijött az iOs7. Lehet majd rá telepíteni, vagy új telefont kellene venni hozzá?
Figyelt kérdés
2013. jún. 18. 00:59
1/8 anonim válasza:
Sztem majd lehet de csak miután kiadták a következô ájfont.
2/8 anonim válasza:
lehet rátelepíteni nem kell egyből telefon csere
4/8 anonim válasza:
Szeptemberben jön ki az iOS7,ez még csak béta verzió. Várd meg a véglegest szerintem.
5/8 anonim válasza:
hát! vegyél meg egy Ip.5öt több százezerért, majd dobd ki, mert megjött az új frissités ami még lehet hogy szarabb is! gratulálok! Értelmes pénzfelhasználás!
6/8 anonim válasza:
Tudom, ez lehúzós minuszolós lesz, de sokszor leesik az állam, egyesektől. Nem kimondottan téged személy szerint akarlak cikizni, kedves kérdező, de megvesz az ember egy 160-200ezres telefont és az alapvető dolgaival nincs tisztában vele? Itt sokszor olyan kérdések merülnek fel, amiken, csak szakadok. Én nem vagyok kezdő iPhone-os, de feltaláltak egy olyan hasznos eszközt, amit úgy hívnak google! Anno nekem is nagyon sokat segített, mint, ahogy még most is segít és mielőtt hülyét csinálnék magamból, utánanézek a dolgoknak, főleg, ha erre még egy mobil eszköz is a segítségemre van! Eladóként, sokáig azt hittem nem tudnak újat mutatni már az emberek, de még mindig ledöbbennek sokszor!
7/8 A kérdező kommentje:
Szerinted ez miért kérdezős oldal?? Nem is kellene hogy létezzen, mert minden fenntvan google-ön... és pl azért nem az ottaniaknak hiszek, mert az egyik ezt mondja a másik meg teljesen mást.... inkább bízok itt abba amit mások mondanak... btw, nagyonszépen köszönöm a normális válaszolóknak:) És nem én égetem le magam, hogy kérdezek, ha nem te drágám azzal, hogy minden embert lehúzol
2013. jún. 24. 00:55
8/8 anonim válasza:
06-18 18:45
Nálam a GYK=Gyengébbek Kedvéért, ahová sok gyp-s jár. :) Tényleg rettenetesen sötét kérdéseket tudnak egyesek feltenni.
Erre ráadásul nincs is más válasz, tehát még az sem lehet, hogy az egyik azt mondja a másik meg amazt. Meg máshol is emberek válaszolnak a kérdésekre itt is lehetne azt mondani, hogy nem lehet. Ez mitől hitelesebb? Ez is a LOL kategória, hogy egyesek a névtelen ismeretlen embereknek hisznek.
Meg azért az is látszik sokaknál, hogy az alap kézikönyvet sem olvassa el és úgy jön ide, na az az igazán súlyos eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!