Normális ha egy frissités eltart egy napig?
Figyelt kérdés
Azaz,kikapcsolom pl.este aztán még másnap délben is telepit,mormális ez?Abszolót nem értek ám az ilyen dolgokhoz,de ez csak kb.két hónapja van igy.2008. jún. 21. 20:41
1/3 anonim válasza:
Hát. Valószínűleg nem normális, de mivel nem írtál semmi fontos információt, így ennek függvényében nehéz válaszolni. Mennyi minden frissítesz? Pontosan miket? Hogyan? Netsebességed milyen? stb.
2/3 A kérdező kommentje:
Szia!Hát azt tudom a netem 100,0 Mbps,de mint mondtam hót hűlye vagyok az ilyenekhez.Hogy ilyenkor mit frisssit..passz,ezt honnan tudom meg,vagy inkább kérjek meg vkit aki ideül és kiböngészi nekem?Bonyolult művelet?
2008. jún. 21. 21:17
3/3 anonim válasza:
Ültess oda egy hozzáértőt az lesz a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!