A billentyűzetet ily módon nem lehet átállítani valahogy?
Ugye a magyar (vagy inkább latin betűs) billentyűzet kiosztástól eltér az a nyelv amin írnom kell, és ez nagyon zavar.
Máshol vannak a betűk, de nem lehet úgy beállítani, hogy maga a cirill betű maradjon, de latin betűs kiosztással?
Mert így pl az A betű helyén az F betű van, de nem lehet valahogy úgy beállítani esetleg, hogy az A betű helyén az A betű legyen például? az F betű meg az F betű helyén.
Remélem érthető ahogy leírtam :S
Tehát a lényeg, hogy az adott nyelven teljesen más a billentyűzeten a betűkiosztás, nem ott van az adott betű, ahol a latin billentyűzeten található.
Nem lehet valahogy variálni, vagy beállítani, hogy ugyanott legyen?
Szia!
Valószínű, már találtál valamilyen megoldást. Én értem, hogy mit kerestél, van is ilyen ingyenes program, szuper jó kényelmes, gyorsan rááll az agyad és a szemed.Én eddig ezt használtam. Csak a nagyon eltérő betűk helyét kell megjegyezni, de nem nem nehéz. Könnyen gyorsan váltogathatod a kétféle írást. Ha még ez nincs meg akkor itt találod: Cirill billentyűzet magyaroknak. Készítette Zsigri Gyula.
Sajnos, most az új gépemen Windows 8 van és ehhez nem illeszkedik. Most én is keresem a megoldást, mert más kiosztást nincs kedvem tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!