Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért kapok a freemail címemre...

Miért kapok a freemail címemre a Facekebookról üzeneteket, ha nem is regisztráltam?

Figyelt kérdés

Az üzeneteket úgy értem, hogy megkaptam a megerősítő jelszót és jelölésekről visszaigazoló üzeneteket.

Belépni nem tudok, így azt sem tudom, ki használhatta a freemail címemet.

Az is lehet, hogy rendszerhiba az e-mail szolgáltatónál?

Köszi!

2013. jún. 17. 11:13
 1/5 csacsi2 ***** válasza:

szerintem csak valaki megpróbált a nevedben regisztrálni!

a helyedben megváltoztatnám az e-mail cím jelszavát, ha esetleg valaki feltörte!

2013. jún. 17. 11:59
 2/5 A kérdező kommentje:

köszönöm, hogy írtál:) megváltoztattam a jelszót:) amúgy ahogyan beléptem, akkor még nem voltak azok az üzenetek kibontva, és nem is volt kitörölve semmi, csak az tűnt fel, hogy én nem regisztráltam és mégis kaptam fb-os üzenetet.

remélem, hogy csak a címemmet használták fel a regisztrációhoz, és magát a freemail-t nem törték fel, mert gondolom, akkor a jelszót megváltoztattál volna, vagy nem tudom.

2013. jún. 17. 14:01
 3/5 A kérdező kommentje:
ja és köszönöm a válaszodat:)
2013. jún. 17. 14:02
 4/5 Lajos54 ***** válasza:
Nem csak a Facebooknál, de nagyon sok helyen az a gyakorlat, hogy a regisztrálás (e-mail cím megadásával) után elküld a megadott e-mailre egy levelet, benne egy linket. Ha rákattintasz, (mármint a linkre) azzal igazolod, hogy tényleg te regisztráltál. Sőt oda is szokták írni, hogy ha nem te regisztráltál, akkor hagyd figyelmen kívül, mert csak valaki visszaélt a címeddel, vagy jobb esetben a haverok szórakoznak. Ha egy megadott időn belül nem megy visszajelzés, általában törlődik a regisztráció.
2013. jún. 17. 19:31
 5/5 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm neked is, hogy írtál:)
2013. jún. 17. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!