Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék valahogy belépni...

Hogyan tudnék valahogy belépni más gépébe? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
A probléma az lenne, hogy Apukám nem rég vett egy laptopot, de egyáltalán nem ért hozzá. Egyszerűen nem tudom hogy elmagyarázni, hogy mi az a vírusirtó és hogy kell feltelepíteni, ui a többi programmal. Próbáltam azt is, hogy minden lépésről csináltam képernyőfelvétel és elküldtem emailbe, de így se megy a dolog. Sajnos külföldön dolgozik és amikor a laptopot vette nem tudtam hazamenni és megcsinálni és most félő hogy hamarosan az egész oprendszernek kakukk a sok vírus miatt. (Elvitték egy "szakemberhez", de iszonyat hanyag munkát végzett...) Ha fel kell egy programot neki is telepíteni, azt valahogy megoldom, de hogy az összeset elmagyarázzam.. az most úgy tűnik, hogy nem fog menni. :) Segítsetek kérlek!
2013. jún. 17. 07:32
 1/1 anonim ***** válasza:
TeamViewer-t mind2 gépre lekell tölteni, onnantól már lehet irányítani
2013. jún. 17. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!