Zte-ből melyik a legjobb fajta?
Figyelt kérdés
ezek a szempontok:
-ár
-mit tud
-érintőképernyős
(mobiltelefon)
2013. jún. 16. 12:14
1/2 anonim válasza:
Éppen egy Grand X IN ről írok, nagyon jó teló, csak a zte nem tudta rendesen megcsinálni. Ez asszem a negyedik teló, mert a többit visszavittem kicserélni. Ha nem vagy jártas a mobilok világában, nem ajánlom neked.
2/2 anonim válasza:
Szerintem a ZTE Blade 3 a legjobb ZTE telefon. Nekem ilyen van és semmi gond nincs vele. Nagyon jó fényképeket csinál. Véleményem szerint az egyetlen rossz tulajdonsága az, hogy nincs vakuja. Viszont ha ilyen készüléket veszel, akkor ajánlom, hogy vegyél bele SD kártyát (nem olyan fontos, mert anélkül is 2 GB-os a memóriája).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!