Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kerestem de sehol sem találtam...

Kerestem de sehol sem találtam. NVIDIA GeForce4-es videókártyát hol tudnék rendelni, (venni)?

Figyelt kérdés
2013. jún. 16. 10:19
 1/4 anonim ***** válasza:
A Geforce 4 2002-ben jelent meg. Élt kb 2-3 évet. Azóta nem gyártják, legfeljebb használtan lehet szerezni. Ha lehet. Ráadásul az akkor is gyengének számító MX440-től a Ti4800-ig bezárólag elég nagy teljesítménykülönbségek voltak. Ám a mai leggyengébbek még az akkori legjobbhoz mérve is sokkal jobbak. Mire szeretnél éppen Geforce 4-et?
2013. jún. 16. 10:30
 2/4 A kérdező kommentje:
a star wars Knigths of the old republic 2(játék) ilyen videókártyát igényel,vagy legalább is ezen ajánlott játszani.tudnál mondni olyan videókártyát amelyen elfutna ez a játék?
2013. jún. 16. 10:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Az csak a minimum gépigénye.

Ennél erősebb és gyengébb VGA-t is rakhatsz hozzá, menni fog vele.

2013. jún. 16. 11:19
 4/4 A kérdező kommentje:
és milyet tudnál javasolni
2013. jún. 16. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!