Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Laptop akkumulátor, ez bajt...

FannaL kérdése:

Laptop akkumulátor, ez bajt jelent?

Figyelt kérdés
Folyamatosan fel van dugva mikor használom. Nagyon ritkán nincs. De eddig azt írta ki, hogy 87% áll rendelkezésre nem töltődik. ÉS most meg 80% áll rendelkezésre nem töltődik. Ez baj? Vagy az aksi kezd tönkre menni? És nem megy fel sosem 100%-ra.(Pedig azt mondták addig kéne.)
2013. jún. 15. 18:40
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen géped van. Némely laptopban szokott a biosban olyan lehetőség lenni, hogy akku újrakalibrálás. (nekem egy faékegyszerű buta samsung netbookom van amúgy)

Egy egész napos kikapcsolt állapotban töltés után le kell húzni töltésről, bekapcsolás után bemenni a bios-ba, és kiválasztani ezt a funkciót. 8-10 órát eltart mire szép csendben lemeríti, és leméri mennyit lehet kivenni belőle. Utána egy darabig nagyjából közelíti a valóságot a kijelzett akku %. három-négy havonta szoktam eljátszani vele ezt.

2013. jún. 15. 19:20
 2/2 A kérdező kommentje:
samsung rv509-esem van a "régebbi". most nem vagyok ott, majd megnézem, hogy mit tehetek ez ügyben. vagy van-e ilyenem. csak ez a kérdés most átfutott az agyamon, hogy mitől lehet. Köszönöm!
2013. jún. 15. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!