Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért kezd fagyni a gép pár...

Miért kezd fagyni a gép pár óra használat után?

Figyelt kérdés

Pár napja jelentkezett ez a probléma, bekapcsolom a gépet, minden rendben van, majd hirtelen pár óra használat után elkezd fagyni. Nem fagy le teljesen, de egy kis időre megáll az élet aztán pár másodperc múlva megint. A kurzor sem megfelelően jelenik meg (pl alap nyíl helyett átméretezés kurzor mindenhol). Újraindítás után megint jó minden pár óráig aztán kezdődik az egész előről.

Avast nem talált vírust, lecseréltem AVG-re, az sem. Gyakran használom ccleaner-t, vigyázok, hogy ne legyenek felesleges dolgok a gépen. Semmilyen kétes folyamat nem megy és nincs túlmelegedés sem. Nem szedek le ismeretlen programokat, csak az új Nvidia driver-t töltöttem le pár napja.

Mi lehet a gond?

i5 3.3GHz, 8GB ram, Geforce GTX 550 Ti, Win7 64bit.

2013. jún. 15. 11:22
 1/4 anonim ***** válasza:

> csak az új Nvidia driver-t töltöttem le pár napja.

Lehet, hogy megártott. A Win7 néha elég hülye hibákat tud produkálni. Tedd vissza a régi drivert. Egy próbát megér...

2013. jún. 15. 12:03
 2/4 A kérdező kommentje:

Régebbi drivert honnan lehet letölteni? Felmentem a GeForce weboldalra, azt írta ki, hogy nekem a legújabb van, ezért nem kell telepítenem semmit.

Amúgy benéztem a fórumba is, úgytűnik másnak is van ilyen gondja az új driver telepítése óta. Neki is GTX 550 Ti-je van. Akkor tényleg az miatt lehet... De ez fura, hogy pár óráig semmi aztán hirtelen elkezd fagyni.

2013. jún. 15. 12:31
 3/4 A kérdező kommentje:
Megtaláltam a régi drivert, jól eldugták, alig vettem észre. Felrakom az előzőt (márciusi), aztán meglátom fagy-e még a gép.
2013. jún. 15. 15:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Update: Tényleg a driver volt a szar. :O
2013. jún. 16. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!