Digitális rajztábláról vélemények? Megéri? Esetleg tapasztalatok?
Nagyon gondolkozom rajta hogy vegyek, de ha veszek akkor milyet?
hiába kerestem rá a legfrissebb fórum amit találtam 2005-ös volt és valljuk be azóta eltelt 8 év és kicsit más lett a technológiai színvonal és a gyártókról a vélemény
Szerintem meg nagyon megéri.Nekem van táblám, és imádom. Gyorsabb, mint az egér, könnyebb vele a munka, és több is a lehetőség.
Arra figyelj, hogy mindenképp Wacom-t vegyél, mert a Genius és a Trust viszont tényleg nem éri meg.
Attól függ. Megéri ha tudsz azért valamilyen szinten már rajzolni, de egy próbát mindenképp megér ha tudsz!
Csakis Wacom táblát vegyél (más márkájúaknak sok problémája szokott lenni). A Wacom egyszerű és nem tudok róla rosszat mondani több, mint egy év után sem.
Nekem is egy A6-os méretű Wacom Pen & Touch táblám van, de lehet beújítok valamikor egy A5-ös méretűre.
Nagyon köszönöm az eddigi tanácsokat :)
Amúgy szerintem tudok már valamennyire rajzolni(anime/manga stílusban) szóval akkor megpróbálom
bár a méretezését még mindig nem igazán tudom eldönteni, valószínüleg A6-os lesz mert másikra nincs pénzem....csak annyira úgy tűnik mintha minden képen ugyanaz lenne(?)...eddig egy helyen láttam különbséget, de ott is csak hosszúságilag volt :/
és nagyon köszönöm az utolsó hozzászóló tanácsát így külön mert azon az oldalon bukkantam rá a manga kiadásra amihez lényegesen olcsóbban jár szoftver :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!