Miért szidják annyira az Xbox Onet? D:
Figyelt kérdés
Ilyen képeket látok világ szerte
meg mindenki szidja,hogy mekkora egy rakás $zar xD
2013. jún. 14. 22:37
1/8 anonim válasza:
Nézd meg a bemutató videókat, hamar rájössz.
2/8 anonim válasza:
Nem használhatsz rajta mástól vett játékot, online kapcsolat kell neki, qrva drága, ráadásul egy csomó ficsör csak az USA-ban lesz elérhető.
6/8 A kérdező kommentje:
de egyébként miért kell 24 óránként netre csatlakozni ,ezt sem értem + most ez a Kinect napi 24/7be figyel minket ? D:
2013. jún. 15. 01:12
7/8 anonim válasza:
Ja, Szkájnet már csak egy lépés!
Amúgy nekem sem jön be. Én egy játékkonzoltól azt várnám el, hogy elsősorban legyen játékkonzol és csak másodsorban minden más. Na, ezt Májkroszofték szépen megfordították. Csoda, hogy lehet rajta játszani...
G.
8/8 anonim válasza:
Ez a bemutató az otherworldé, youtubeon ha rákeresel ott a teljes videó, az 10 perces
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!