Miért nem tudom bekapcsolni a gépem?
Figyelt kérdés
Tegnap teljesen normálisan működött, viszont ma amikor be akartam kapcsolni nem sikerült. Minden úgy ment mint a szokásos: Power gomb, fekete alapon fehér feliratok, Windows XP-s logó, megjelenik az asztal. Viszont kb. 5-10 másodperccel azután, hogy megjelent az asztal kijött egy ablak. Nagyon rövid ideig látszott ezért nem láttam, csak annyit, hogy az ablak keretén valami olyasmi volt, hogy system 32 shutdown, az ablak pedig feketével volt kitöltve. Ezután, pedig (nem hirtelen, hanem a szokásos módon:kijelentkezés, beállítások mentése felirattal) kikapcsolt. Ez mitől van? Mit csináljak vele? Vírusos? (2012-es AVG-t használok)2013. jún. 13. 18:21
1/1 anonim válasza:
Kaspersky Rescue Disc: [link]
Letöltöd, kiírod, elindítod vele a géped. Felfrissíted az adatbázisát, lefuttatod.
Ha vírusos a rendszered, ennek jó eséllyel helyre kell tennie. Ha elindul a vírusirtást követően, jöhet egy kis Spybot S&D, MalwareBytes Anti-Malware.
Szórakozhatsz a rendszervisszaállítással is, de a vírusirtás kihagyhatatlan.
Rosszabb esetben sérült a rendszered, viszont kérdéses, mibe rokkant bele. Akkor is vírusirtás, visszaállítás...
Ha menthetetlen, akkor pedig újratelepítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!