Hogyan tudom elérni, hogy a majdnem teljesen megtelt C merevlemez helyett az üres D-re menjen minden amit letöltök?
Figyelt kérdés
2013. jún. 13. 12:50
1/6 anonim válasza:
Mivel töltesz le? Mert valszeg ott kellene megadni, hogy hova tegye.
2/6 anonim válasza:
A böngészőben álltasd át a letöltés helyét. Persze ha nem túl intelligens a böngésződ (IE), akkor letölti a C-re, majd átmásolja a D-re...
3/6 anonim válasza:
Nai gen, ha böngésző, akkor általában be lehet állítani a letöltés helyét, és a cache helyét is.
4/6 P.O.C. válasza:
A legtöbb böngésző a IE -n kívül sajnos igazi okostojás, és nem kérdez rá se hogy hová mentsen, csak rakja ész nélkül az alapértelmezett könyvtárba, ami általában a C meghajtó.
Ez az első, amit általában ki szoktam kapcsolni, ha új böngészőt telepítek. Szeretem letöltés előtt kategorizálni a letöltéseim, utólag már úgyse teszi meg szerintem senki, már csak azért sem, mert az se tudja melyik fájl mire való vagy miért szedte le.
Fájlcserélőnél pl. torrent kliens ugyan úgy be lehet állítani, ha mást nem legalább az alapértelmezett letöltési könyvárat.
5/6 A kérdező kommentje:
pont a filmekkel van a legnagyobb problémám.... ugye letöltöm őket, de nem törölhetem ki rögtön.
és nem kérdez semmit, csak tölt mindent alapból a c-re és már teljesen tele van
2013. jún. 13. 13:25
6/6 P.O.C. válasza:
Épp ezért kéne körülnézned a torrent kliensed beállításai közt, mindegyiknél megváltoztatható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!