Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Egy videókártyánál a grafikus...

Saminho kérdése:

Egy videókártyánál a grafikus processzor száma mekkora legyen? Vagy meik szám érték a jó 500 Mhz az már jó?

Figyelt kérdés

Légyszives mondjatok egy jó videókártyát vagy hogy mit nézzek egy videókártya vásárlásánál (Asus-os vagyok )

TEgyük fel hogy a Battlefieldet szeretném futtatni High-on vagy Ultrán vagy nem tudom most meik game-nek van nagy gépigénye amúgy is szimulátoros vagyok de néha becsúszik egy Cod vagy Battlefield :D köszönöm !

2013. jún. 11. 09:29
 1/10 anonim ***** válasza:
Inkább azt írd le, hogy mennyiből szeretnéd venni, és megmondjuk, milyet érdemes.
2013. jún. 11. 17:52
 2/10 anonim ***** válasza:

esetleg elárulhatnád mennyiért :D

amúgy első sorban zámít a GPU órajel, a stream processzorok illetve textúrázó egységek száma és a memória sávszélesség.

2013. jún. 11. 20:43
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát hogy végre jól működjön minden 30-32 is bevállalok érte !
2013. jún. 13. 09:57
 4/10 A kérdező kommentje:

De ha lehet olcsóbban jót venni akkor az még jobb !

Bár javasolták hogy használtan ne nagyon vegyek de nem is szeretnék és hát most éppen a gépemben minden asus így videókárolyba is olyat szeretnék

2013. jún. 13. 09:59
 5/10 anonim ***** válasza:
Az AMD Radeon HD7790-et ajánlanám, nagyjából ilyen árakon mozog. Kicsit olcsóbb az nVidia GTX650TI, de gyengébb is az előbbinél. Ha szeretnéd olcsóbban megúszni a vásárlást, akkor HD7770. Ez is jó, de az előbb említett kártyák megérik a pluszpénzt. Az ASUS-ok nem valószínű, hogy kijönnek ilyen árból(max a 7770). Ez azért van, mert az ASUS általában jobb hűtést rak a kártyákra, de meg is kérik az árát. Akármilyen gyártótól vehetsz, nem kell ragaszkodni hozzá. Csak azt figyeld, hogy legyen rá 2-3 év garancia, és megbízható legyen az üzlet.
2013. jún. 13. 13:43
 6/10 A kérdező kommentje:

Bevallom őszintén én erre gondoltam !

[link]

De arra a kérdésre visszatérve mondjátok már meg hogy a

Grafikus processzor órajele

Memória mérete

Memória Interfész

Memória típusa

Memória órajele

Ezek közül melyek azok a számok amik már egésszen jók vagy elfogadhatók vagy elfogadható áron van ?

2013. jún. 13. 13:55
 7/10 anonim ***** válasza:

Amit belinkeltél, nehogy megvedd. Max 24 ezret ér. Ha mindenképp ASUS kell, és nem zavar, hogy ugyanennyiért 7790 van, akkor ez:

[link]

Videokártyánál pedig fontos, hogy GDDR5-ös memóriával rendelkezzen és minimum 128 bites legyen. A legfontosabb pedig maga a GPU. Annak pl. semmi értelme, mikor egy belépőszintű VGA-ra rápakolnak 4GB memóriát.

2013. jún. 13. 14:06
 8/10 A kérdező kommentje:

De amit te belinkeltél az nem gyengébb ?

ez 928 MHz-es, amit meg én linkeltem az meg 1137 MHz -es

vagy a grafikus orajel nem számít annyira mint a többi ?

2013. jún. 13. 20:41
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem, mivel TI modell, ami erősebb az alapnál. De továbbra is úgy gondolom, hogy a HD7790 jobb választás. Egy kis összehasonlítás:

http://www.youtube.com/watch?v=gCoctop9jkA

2013. jún. 13. 22:26
 10/10 A kérdező kommentje:
Hát megfontolandó köszönöm a segítsget !
2013. jún. 14. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!