Egy videókártyánál a grafikus processzor száma mekkora legyen? Vagy meik szám érték a jó 500 Mhz az már jó?
Légyszives mondjatok egy jó videókártyát vagy hogy mit nézzek egy videókártya vásárlásánál (Asus-os vagyok )
TEgyük fel hogy a Battlefieldet szeretném futtatni High-on vagy Ultrán vagy nem tudom most meik game-nek van nagy gépigénye amúgy is szimulátoros vagyok de néha becsúszik egy Cod vagy Battlefield :D köszönöm !
esetleg elárulhatnád mennyiért :D
amúgy első sorban zámít a GPU órajel, a stream processzorok illetve textúrázó egységek száma és a memória sávszélesség.
De ha lehet olcsóbban jót venni akkor az még jobb !
Bár javasolták hogy használtan ne nagyon vegyek de nem is szeretnék és hát most éppen a gépemben minden asus így videókárolyba is olyat szeretnék
Bevallom őszintén én erre gondoltam !
De arra a kérdésre visszatérve mondjátok már meg hogy a
Grafikus processzor órajele
Memória mérete
Memória Interfész
Memória típusa
Memória órajele
Ezek közül melyek azok a számok amik már egésszen jók vagy elfogadhatók vagy elfogadható áron van ?
Amit belinkeltél, nehogy megvedd. Max 24 ezret ér. Ha mindenképp ASUS kell, és nem zavar, hogy ugyanennyiért 7790 van, akkor ez:
Videokártyánál pedig fontos, hogy GDDR5-ös memóriával rendelkezzen és minimum 128 bites legyen. A legfontosabb pedig maga a GPU. Annak pl. semmi értelme, mikor egy belépőszintű VGA-ra rápakolnak 4GB memóriát.
De amit te belinkeltél az nem gyengébb ?
ez 928 MHz-es, amit meg én linkeltem az meg 1137 MHz -es
vagy a grafikus orajel nem számít annyira mint a többi ?
Nem, mivel TI modell, ami erősebb az alapnál. De továbbra is úgy gondolom, hogy a HD7790 jobb választás. Egy kis összehasonlítás:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!