Ez az NCore-on miért van?
Figyelt kérdés
Többször tapasztaltam már.
Töltök le valamit és akkor én sokáig ott szoktam hagyni sokszor 1 hét múlva törlöm csak le, hogy jó. /mivel szerverre töltődik nekünk így egyfolytában seedelni kéne a nap 24 órájában mert az úgy van meg csinálva, hogy mindig elérhető legyen/
Viszont alig megy mondjuk egy órát és az HnR-be azt mutatja, hogy lestoppoltam a seedet. /hozzáse nyúltam/
Mi lehet az oka?
2013. jún. 10. 18:41
1/2 anonim válasza:
2/2 anonim válasza:
Torrentkliens függő, de a legtöbb kliensben van egy queue amiben beállíthatod, hogy egyszerre hány torrent lehet aktív, ha ennél többet szeretnél aktívan tartani, akkor vagy Kényszerített indítást kell alkalmaznod, vagy növelni az egyszerre aktív torrentek számát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!