League of Legendsbe hogy lehet előhívni ezeket a szalagokat? (többi lent)
Figyelt kérdés
Szóval,szoktam látni h az ellenség akár csapattárs nevénél van egy zöld,piros,sárga színű szalag. Úgy hallottam h pl 100 teamwork után megkapod a pirosat,de nekem van már 120 teamwork és nem adta ki..szóval ezt hogy lehet előhozni?2013. jún. 9. 21:31
1/4 anonim válasza:
az is számít hogy kitől kapod. Ha a premade haverodtól kapsz 500-at, akkor se kapsz szalagot.
2/4 anonim válasza:
igaz amit az előző írt. Én a pirosat kaptam meg (igaz már el is vették :D) Egyszer bejelentkeztem és előjött 2 kard a főoldalon és kiírta a gratulációt.
3/4 anonim válasza:
A vissza jelzések alapján kapod (honor). De ha nem kapod folyamatosan akkor el vész. Ha ellenségtől kapod akkor az 1-nek számít ha csapattárstól vagy ha premadék vagytok akkor 0,01-et ha jól emlékszem.
4/4 anonim válasza:
Nekem is volt piros kihagytam 1 heti game es levettek zoldre xD de hat ez van :D :D lattam mar keket is de azt nem tudom h mi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!