Amikor elindulna a windows akkor valamit kiír hogy "SBQRE is compressed" "Press Ctrl+Alt+Del to restart" ez mit jelent és mi a teendő? Már újra indítottam párszor de semmi haszna.
Figyelt kérdés
#Windows 7 #indulásihiba
2013. jún. 9. 14:35
1/11 anonim válasza:
Az SBQRE-nél elakadt szerintem mindenki, mert amire a Google nem hoz ki találatot az nincs is. Elírtad szerintem...
2/11 A kérdező kommentje:
Hát pedig jól írtam le :/
2013. jún. 9. 17:31
4/11 A kérdező kommentje:
A CCleanerben mindent kijelöltem hogy töröljön ki a nagyon hely érdekében,és utána újraindítottam a gépet.Ezután már nem indult be a gép..
2013. jún. 9. 19:01
5/11 Emberek válasza:
itt a CCleaner hibája.. secperc alatt hazavágja a rendszert. de szerintem te is megtanultad a leckét.
ezen csak egy tiszta újratelepítés segít
6/11 anonim válasza:
Ez NEM a CCleaner hibája!
" mindent kijelöltem hogy töröljön" - ez bizony felhasználóhiba. Amiről nem tudom mi, azt nem jelölöm be...
7/11 A kérdező kommentje:
Mindegy,akkor újra lesz rakva azt csá :D
2013. jún. 10. 12:50
8/11 Emberek válasza:
persze igazad van, de ha nem figyel (nem tudja mit csinál), akkor bizony tényleg szétveri a rendszered. igaz itt is a user a hibás, de akkor esetleg kellene valami felhasználóbarátabb programot csinálni. vagy ezen még nem gondoloztál?
egyébként meg jobban jársz, ha újrateszed, mert ezt már telepítőből javítani sem érdemes.
9/11 anonim válasza:
A CCleaner felhasználóbarát. Alapból csak az van bepipálva amivel biztos nem okoz kárt. Ő bepipálta mindet. Persze hogy térde kényszeríti a rendszert. A registry sem azért van, hogy amatőrök bóklásszanak benne, ennyiből az sem felhasználóbarát. De ennyiből ez egy sima partícionálóról is elmondható. Itt inkább az usernek kéne figyelni, vagy nem piszkálni ha nem tudja mit csinál...
10/11 A kérdező kommentje:
Csak azért piszkáltam mert a C-n volt 50MB szabad hely,és más mit nem birtam már kitörölni :S
2013. jún. 10. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!