Kati Tibor kérdése:
Hogyan kell jól rajzolni a paint-el?
Figyelt kérdés
kérlek segitsetek nagyon béna vagyok pedig valami eszméletlen jó rajzokat lehet vele rajzolni tudtok nekem ajánlani valami oldalt ahonann megtudnám tanulni hogy hogyan kell rajzolni a paint-el.2013. jún. 9. 14:06
1/6 anonim válasza:
Painttal nem nagyon,ha szépen akarsz rajzolni akkor Photoshopban tanulj meg. :)
2/6 anonim válasza:
A rajzoláshoz elsősorban megfelelő hardver kell, a szoftver másodrangú. Az "eszméletlen" rajzokat valószínűleg valamilyen digitalizáló táblával alkotják.
G.
3/6 anonim válasza:
Én tudok olyat aki paint + egérrel olyanokat rajzol, hogy eláll a szavad tőle. Ergó hiába van a legdrágább wacom táblád ha nem tudsz rajzolni akkor... ezek nem varázs eszközök :)
4/6 anonim válasza:
Nagyon jó minőségű (ennek megfelelően méregdrága) egér kell hozzá, amellyel végezhető körkörös mozgás. Egyébként a Photoshop sokkal jobb, illetve van ingyenesen letölthető PicPack is. A LibreOffice Draw is használható.
5/6 anonim válasza:
Itt vannak jó kis rajzprogramok, pl. Artweaver, Pixie és hasonlók.
6/6 anonim válasza:
PaintTool SAI...abban szoktak rajzolni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!