Hogyan kell újra telepíteni a gépemet?
Figyelt kérdés
Van Cd-em Windows. De mit csináljak? Beteszem és ugyan azr a hibát írja ki. Valaki tudna segíteni? Lépésről lépésre kéne elmondani. Hmmmmmmm?2013. jún. 9. 13:33
1/3 anonim válasza:
hivj segitseget , ha szereti a sort ...vegyel neki nehany 10-20 dobozzal es mindent megcsinalt ,amit kersz
2/3 Matteh1995 válasza:
Előbb biosban kellene beállítanod a boot-ot hogy a lemezt bootolja elsőként.
De azt is leírhatnád hogy mi a hibaüzenet mert az is lehet hogy a lemezzel van valami. Meg azt is leírhatnád hogy win7 vagy xp esetleg más operációs redszerről van e szó
3/3 A kérdező kommentje:
Hát talán rájöttem, betettem a lemezt, megnyomtam F12 utána cd-re mentem, és most elkezdte. Bár igaz semmit sem értek az egészből, mert olyan szavakat használ, hogy az borzalom. De mindenesetre, elkezdte.
2013. jún. 9. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!