Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Fifa 10 nem indul el?

Bakum kérdése:

Fifa 10 nem indul el?

Figyelt kérdés
A napokban töltöttem le a játékot thepiratebay-ről aztán rá pár nappal újrakelett rakni a gépet. A merevlemezt amin rajta volt nem formáztam le csak azt amelyiken a windows volt. A játék teljes méretében a merevlemezen van csak nincs telepítve, de viszont telepítetten van a merevlemezen szóval nincs is benne a dokumentumaimba az EASports. Elindítom a játékot kéri a CD-t, megcrackeltem, rálépek de semmi... nem kéri a CD-t se,, csak nem indul :(. Köze van ehhez az hogy nem raktam fel?

2013. jún. 8. 20:45
 1/3 A kérdező kommentje:
Ugyan így vagyok a World of Warcraft-al is az sincs telepíve csak telepítetten a helyilemezemen van de az megy is :D
2013. jún. 8. 20:52
 2/3 anonim válasza:
Igen! Rakd újra mert a file-ok megvannak, de registry stb azok pedig nincsenek. Nagyon sok dolog van még azokon a file-okon kívül még egy játék telepítésekor. De van olyan is amikor megy mint pl amit említettél
2013. jún. 9. 00:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen, csak az az egy baj van hogy a telepítője a WINDOWS helyilemezen volt amit megformáztam újrarakáskor. Hát igen, tanyanettel 31 óra volt mire lejött.. így jártam :(
2013. jún. 9. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!