Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy kell egy képen lévő...

Hogy kell egy képen lévő szöveget átírni?

Figyelt kérdés

pl. van egy kép, rá van írva hogy Józsi, de én azt akarom hogy Béla legyen ráírva, de ugyanúgy (betűtípus, vastagság etc...

nem PS-sel, valami könnyű módszer

2013. jún. 8. 16:49
1 2
 11/13 Lajos54 ***** válasza:

A legtöbb valamire való képszerkesztő programnál van egy módszer (klónozás, klónecset vagy valami hasonló), amivel a kép (háttér) kijelölt részét átmásolhatod tetszőleges helyre. Ezzel eltünteted az eredeti feliratot, majd az új szöveget odaírod az általad kiválasztott (az adott szerkesztőben rendelkezésre álló) betűtípussal.

Kicsit macerás, de ha kitartó vagy, és gondos munkát végzel, átlag szemlélő észre sem veszi, hogy javítva volt.

Ugyanezzel a módszerrel lehet képekből eltüntetni nem kívánt tartalmat.

2013. jún. 8. 18:34
 12/13 A kérdező kommentje:
na erre jöttem rá én is:D hogy van ilyen színmásoló, ami jó is egyszínű háttérnél, viszont láttam olyan zöld hátteret ami úgy állt össze, hogy fokozatosan volt az átmenet a világosból a sötét zöldbe, na azt megcsinálni művészet:D
2013. jún. 9. 00:10
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem művészet logika, nem csak mellette levő színt lehet elővenni, hanem alatta levőt is, (X,Y tengely)
2013. jún. 9. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!