Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha ilyen számítógépre felrakom...

Ha ilyen számítógépre felrakom a windows7 es valamelyk változatát akkor lassu lessz?

Figyelt kérdés

a számítógép: processzor 3Ghz, 1Gb ram 128mb os Nvidia videókártya.

a videókártya is kicsi gondolom mert nekem 1 gigás van és azzal megy jól, de most havernak ilyen a gépe és neki ez a rendszer nagyon kellene de nem tudom megérie felrakni rá amugy hely bőven van.

2013. jún. 5. 10:56
 1/4 anonim ***** válasza:
A starter elketyegne rajta.
2013. jún. 5. 10:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Tök felesleges, 1 magos processzorhoz, meg 1GB ramhoz elég az XP.
2013. jún. 5. 11:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Miért lenne az? Jobb mint az xp.
2013. jún. 5. 11:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Az, hogy 3GHz-es órajelű a processzor, meg hogy 128MByte VRAM van a videókártyában, nem sokat mond. Fontos, hogy a videókártya WDDM kompatibilis-e (ha nem, akkor nem fog működni az Aero). Továbbá nem mindegy, hogy a processzor egy vagy több magos, milyen architektúrájú, stb.

Illetve tulajdonképpen mindegy, mert 1GByte RAM a Win7-nek meglehetősen kevés. Felzabálná a felét. Ha feltelepítenél rá egy nagyobbacska vírusirtót, a böngészőnek már nem is maradna...

Szerintem jobban jársz egy XP-vel.

Kicsi, gyors, átlátható, takarékosan bánik az erőforrásokkal.

2013. jún. 5. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!