Az online-convert.com-on akartam egy nrw képet jpg-be át tenni, de mikor letöltöttem nem alakította át, csak egy teljesen fekete kép lett. Miért? Mit lehet ezzel tenni?
Figyelt kérdés
2013. jún. 3. 22:56
1/6 anonim válasza:
Hát gondolom nem ismeri ezt a formátumot, vagy nem eléggé. Keress "NRW to JPG" konverterekre célzottan.
2/6 A kérdező kommentje:
Oda volt írva,hogy NRW to JPG...valakinek valami ötlet?már próbáltam azt is,hogy képnézőben frissíttettem a képet de úgy sem...FONTOS!
2013. jún. 7. 20:33
3/6 anonim válasza:
Oda volt írva, de látod, hogy salakanyag pofozás.
Az online-convert.com-on kívül tucatnyi más lehetőség van. Hogy egy példát mondjak: www.nrwtojpg.com - fizetős program, de a honlap szerint a próbaverióban időkorlát van, szóval lehet esély, hogy teljes funkcionalitású, egy próbát mindenképp megér.
Amúgy milyen képformátum ez? (Kettőt is találtam, Nikon Raw vagy Nokia Raw.) A készülékhez nem adtak valami szoftvert? Vagy nincs a gyártó honlapján?
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm,megnézem azt az oldalt.Nem adtak,és nem is találtam.Nokia Raw.
2013. jún. 8. 20:03
5/6 A kérdező kommentje:
Ez a program nem jó...átteszi JPG-be,de még ugyanúgy néz ki a kép,mint NRW-ben...Nokia PC Suite-tal valahogy?Vagy máshogy?:(
2013. jún. 16. 03:36
6/6 anonim válasza:
"átteszi JPG-be,de még ugyanúgy néz ki a kép,mint NRW-ben"
Én azt hittem ez a cél. :D
Hát a Nokia biztos kiadott hozzá szoftvert, ennyire nem érdeke kiszúrni a vásárlóival. Az Ovi Suite-tal megpróbálnám persze. A képeket tudja szinkronizálni az biztos, hátha át is tudja alakítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!