Win8-ban hol találom a windows telepítési "termék-kulcsát"? Hogyan lehet kinyerni az infót a rendszerből (és mivel)?
Vettem egy Acer Aspire V3-571G laptopot előre telepített Win8-cal. A mellékelt dokumentumokon hiába keresem a telepítési termékkulcsot. A windows aktiválás menűpontban pedig sok csillag mellett csak az utolsó 5 karakter van kiírva.
(Ha teljesen beszaratom, és újra kellene telepíteni, akkor kellene egy termékkulcs az installáláshoz.)
Köszönöm mindkettőtöknek a fáradozást.
Sajnos a Win8-cal szállított laptopokon a COA matrica már nem tartalmazza a termék-kulcsot. A termék-kulcsot a BIOS-ból olvassa ki a rendszer, és az előtelepített Win8 a telepítés során aktiválja magát.
Csak azt nem tudom, hogy hova van írva ez a termék-kulcs olvasható módon a Win8-ban.
Csak az utolsó 5 karaktert látom a windowsban.
Ha pedig egy KeyFinderrel nézem, akkor a KeyFinderrel talált kulcs utolsó öt karaktere nem egyezik az aktiválás lapon lévő (és látható) utolsó 5 karakterrel.
Az egy terrás winyót egyetlen partícióba fogta a Win8 (na jó, van még 2db 400 megás(!) rejtett partíció, de ezekről nemigen hiszem, hogy újra tudna települni) és eddig én ettől mindig óckodtam, nekem a rendszer és az adataim két külön partíción legyenek.
Ezzel a programmal ki lehet olvastatni a program kulcsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!