Lehet olyat, hogy egy e-mail címemről átirányítom a leveleket egy másikra?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ha van egy freemail-es fiókom és azt ott szeretném hagyni, mert csak a gond van vele, akkor azt meg lehet oldani, hogy az oda érkező leveleket átküldje egy g-mailes fiókra?
Légyszíves értelmes válaszokat!
Előre is köszönöm!
2013. jún. 3. 12:08
1/8 anonim válasza:
Freemailban meg lehet csinálni az átirányítást . Nekem is át van irányítva gmailra .
2/8 anonim válasza:
Meg lehet csinálni átirányítással is, és úgy is, hogy a Gmail POP3 protokollal letöltse a leveleidet a freemailes címről.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Leírnátok, hogy pontosan hogyan kell ezt megcsinálni?
Illetve mi a külömbség az átirányítás és a POP3 dolog között? Melyiket érdemesebb megcsinálni(melyik könnyebb)?
2013. jún. 3. 12:54
4/8 anonim válasza:
Az átirányítást könnyebb megcsinálni.
A POP3 speciális esetben lehet célravezetőbb.
5/8 A kérdező kommentje:
És azt hogy kell beállítani?:) Illetve attól, hogy átirányítom, a freemail-en is el tudom őket olvasni?
2013. jún. 5. 15:34
6/8 anonim válasza:
Beállítások / Átirányítás ill. Súgó / Átirányítás.
Mi más értelme lenne, ha nem az, hogy ha átirányítod, akkor el tudod olvasni őket?
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
AMIRŐL átirányítom, arra az e-mailre gondoltam az elolvasást, nem arra amire megy.
2013. jún. 5. 21:33
8/8 anonim válasza:
nekem is át van irányítva 3 féle fiókom. A freemailon bármikor, ha éppen hozzáférsz, el tudod olvasni a beérkező leveleidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!