Samsung cég tudhat róla, hogy a Samsung laptopot nem tőlük vásároltam, hanem egy másik személytől?
vaterán vettem 1 egy hónapos laptopot, most meg be akarom vinni garanciára, mert az akksija 59%ról hirtelen lemegy 8%-ra, de utána 7%-ra viszont normális tempóba merül, nem is értem mi ez
a kérdés ugyanaz, sztetek a Samsung cégnek, ha odaadom az adásvételi szerződést, az nem lenne a káromra?
Jótállási jegyem van amin van pecsét, dátum is
az elég lesz?
blokkot nem fognak kérni?
Beviszed a szervízbe, előadod a készülék hibáját, és kész.
Ha kérdeznek bármit is, a tiéd, és ennyi.
Nem a vevőt javítják, hanem a készüléket.
A samsung céget csak az érdekli, hogy minden készülékét kifizessék.ha ezt blokkal igazolod(bárki is a tulaj) akkor...?
irány a szervíz!
Még valamit..a készülékbe remélem be van írva a Te neved?
A kezdő képernyőn az látszik...
az van beírva, hogy samsung lap, mivel nem én tettem fel rá a windows hanem a másik gyerek akitől vettem..
de ez mitől baj
a kezdőképernyőn egy egyedi nevet írtam be, nem a sajátomat, előnyös lenne a sajátomat? vagy mire gondolsz
vedd már észre, hogy csak szívatott a névvel :)
a garanciához számla is kell (és nem egy másik személytől származó adásvételi szerződés, hanem az eredeti bolti számla)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!