Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit tegyek a C meghajtóval?

Mit tegyek a C meghajtóval?

Figyelt kérdés
Az a bajom,hogy van egy eredeti Windows Vista telepítő CD-m.Ezzel nincs is gond mert már megcsináltam egy-két gépet vele.Most itt a sajátom.XP-re akarom rá rakni,de a C-re nem tudom mert azon csak 100MB hely van és a D-re nem enged telepíteni...Megoldás?

#C meghajtó #D-re nem telepít
2013. jún. 2. 10:52
 1/2 anonim ***** válasza:

1: Ha már egy-két gépet megcsináltál vele, akkor az biza már nem eredeti... (hacsak nincs valami vállalati verziód, amit a tudásodból kiindulva erősen kétlek)

2: A dolgot a következőképpen csináld: A C meghajtót legyalulod, és úgy rakod fel rá a Vistát, ha elég nagy. (legalább 25 GB méretű) Ekkor a C meghajtóról minden adatod elvész, azokat a művelet előtt le kell menteni, mondjuk a D meghajtóra.

Ha C nem elég nagy, akkor legyalulod az egész vinyót (formázod és újraparticionálod) majd úgy rakod fel a Vistát. Ekkor minden, a gépen tárolt adatod elvész, a C és D meghajtókról is.

G.

2013. jún. 2. 10:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Az van hogy ez egy Dell-es Windows Vista...Na most az van hogy sokan mondták h bootoljam meg minden de nem akarom h valami gond legyen :SS És azt se akarom h elvésszenek a dolgaim.:S mert mikor legelsőnek raktam fel,akkor a Vista telepítése után csináld egy Windows.old mappát amiben a régi fájlok megmaradtak,de igazábol ahhoz nem nagyon értek hogy mi legyen a C-vel mivel nagyon nem értek ehhez...Szóval valami kezdőknek való leírás sokat segítene :)
2013. jún. 2. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!