Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Win 7-ben miért jelenik meg...

Win 7-ben miért jelenik meg az asztal kicsinyített képe, ha a tálcán az adott ikora kattintok?

Figyelt kérdés
Nem tudom milyen hatásra, merthogy én nem változtattam meg semmit,az asztalon a menüsor, a böngésző eszköztár környéke sokkal sötétebb lett, és ha a tálcán az épen futó program ikonjára kattintok, akkor az ikon felett megjelenik az asztal kicsinyített képe. Hogyan tudom visszaállítani?
2013. jún. 1. 22:01
 1/6 CspCsj ***** válasza:

Üress Asztalon Jobbegérgomb -> Személyre szabás. Itt választhatsz témák közt.

A win7-nél van olyan hogy automatikusan váltogatja a háttérképet, ezzel együtt a téma alapszíne is változhat.

A kis kép meg alapértelmezésben mindig megjelenik, de nem kell klikkelni hozzá, elég csak odahúzni az egérmutatót.

2013. jún. 1. 22:36
 2/6 A kérdező kommentje:

Természetesen : ikonra

A Beállítások> Lapok menüjében > A lapok előnézetének megjelenítése a Windows tálcán négyzetben nincs pipa!

2013. jún. 1. 22:38
 3/6 A kérdező kommentje:

"A kis kép meg alapértelmezésben mindig megjelenik, de nem kell klikkelni hozzá, elég csak odahúzni az egérmutatót"

Igaz! De idáig ez nem így volt! Mi változhatott?

2013. jún. 1. 22:41
 4/6 CspCsj ***** válasza:

"Beállítások> Lapok menüjében > A lapok előnézetének megjelenítése a Windows tálcán négyzetben nincs pipa!"

Ez nem a windows beálítása hanem a böngészőprogram beállítása. Ettől a windows még a kisképet kirajzolja.

Eddig nem volt így? Egyik nap még nem majd a következő bekapcsoláskor már igen? Akkor vagy a böngésző frissíthette magát újabb verzióra vagy valamilyen windows frissítés történhetett a háttérben.

2013. jún. 1. 23:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Próbáld meg ott bepipálni, aztán kivenni.
2013. jún. 2. 07:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Ja nem, előző sztornó.
2013. jún. 2. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!